Да пробудим вътрешната светлина

Разкрийte свят на изцеление, прозрение и просветление

Добре дошли в светилището за духовно изследване и трансформация. В meditacia.org съм посветен на това да ви водим по пътя на самооткриването, изцелението и индивидуалното съзряване. Обхватът на нашите разнообразни услуги в областта на духовните практики има за цел да насърчава съзнанието, тялото и духа ви, като ви помага да се свържете с вътрешната си мъдрост и с висшите енергии, които ни съпътстват.

 

7

Нумерология

Личностен анализ: 50 лв.
Любов: 50 лв.
Кариера: 50 лв.
Пълна нумерология: 100 лв.

Нумерологията е древна наука, която изследва символичното значение на числата и тяхното влияние в планетарният живот на Земята. Чрез специфични изчисления и правилна интерпретация, нумерологията предлага възможност за разбиране на личността, талантите, предизвикателствата, миналото, бъдещето и потенциалното развитие на всеки от нас.

Както всяко число носи своят уникален принцип и символика, така и в нашата дата на раждане се съдържат скрити кодирани влиянията на това, което формира нашата същност и жизнен път. Чрез нумерологичен анализ единствено на дата си на раждане, Пламен може да ви помогне, да разберете повече за себе си и да откриете своите силни страни, както и да разрешите проблеми, или предизвикателства, за които не сте имали отговор и ви вълнуват.

При нумерологична сесия с него ще разберете вашия личен профил и ще проучите връзката между вашия живот и числата. Пламен ще ви предостави конкретни съвети и препоръки, които ще ви помогнат да изградите по-добра яснота за себе си, по-голяма самоувереност, да откриете своето призвание и да осъществите своите цели.

Нумерологията е мощен инструмент за самооткритие и личностно разбиране. Със своите познания и опит, Пламен ще ви помогне да се свържете с вашия вроден потенциал и да живеете по-пълноценен живот. Заповядайте на нумерологичен сеанс в шатрата на “Медитация и чай” по време на фестивала “Lost Gypsy Land” и се впуснете в пътешествието към откриване на своята автентична същност и вътрешна мъдрост.

Светлинна терапия

Енергийното лечение и светлинната терапия, предлагани от Пламен, имат потенциала да помогнат на посетителите да постигнат физическо и емоционално равновесие. Това може да доведе до намаление на болка и напрежение, подобряване на съня, повишаване на енергията, укрепване на имунната система, здравето и много други благоприятни ефекти върху личността.

Сеансите с Пламен предлагат персонализиран и интуитивен подход, който е уникален и за всеки човек – различен.

Заповядайте на сеанс при в шатрата на “Медитация и чай” по време на фестивала “Lost Gypsy Land” и открийте мощта на светлинната терапия за вашия физически и емоционално благополучен живот, или заповядайте просто да се заредите, за едно още по-вълшебно преживяване на фестивала!

Аура защита

Енергийна практика върху вашите финни тела, създаваща защитно поле, което ще намали достъпа на негативни енергии, мисли, емоции и същества. Усилва натуралната защитна функция на аурата и укрепва възстановителните сили на организма.
Цена: 30 лв.

Позитивни вибрации

Внасяне на високовибрационни потоци от енергия в енергийното ви поле, което повдига настроението, подобрява мисловният поток, внася позитивност, радост и по-ведър поглед над света.
Цена: 40 лв.

Кристална терапия

Практика по пречистване и зареждане чрез работа с кварцови кристали. Пребиваване в кристална мандала с определена форма чрез която приемащият бива освободен от тежките енергии и след това зареден с чистата високовибрационна енергия на кристалите.
Цена: 40 лв.

Освобождение, пречистване и зареждане

Персонален енергиен сеанс в енергиен портал от остарианска енергия и цялостна лична енергийна хигиена – освобождаване, пречистване и зареждане. Един от най-мощните инструменти.
Цена: 70 лв.

Вибрационен баланс на чакрите

Чрез работа с финно калибрирани по вибрацията на всяка една чакра акустични камертони, се постига състояние на резонанс, чрез което отделните енергийни центрове биват калибрирани като струните на пиано и започват да работят в своят най-оптимален режим. Чрез камертоните се освобождават и енергийни възли и блокажи във финните тела и се балансират 9-те енергийни центъра вътре и извън тялото.

Всичко това води до чувство на приятна отпуснатост във физическото тяло, фокусиран баланс в мислите и хармония в емоционален план.
Цена: 60 лв.

Пълна светлинна терапия и лечение

Цялостна персонална мултиизмерна енергийна терапия чрез трансмисия на високовибрационни остариански енергии, пречистващи всякакви нисковибрационни структури в полето на получаващия. Терапията е мултидисциплинарна и е насочена към цялостната финна енергийна система на получателя. В нея се работи на всички нива и лечението се провежда по най-подробен план. Терапията създава подобряване на работата на зялостната енергийна система във всичките й аспекти. Сансът помага за подобряването както на физически симптоми, така и на емоционално/психическо/духовни такива. Практиката помага при физически неразположения, болести, паник атаки, страхове, главоболие, трудни периоди в живота, неясни симптоми, емоционални проблеми и други.
Цена: 80 лв.


ОПИСАНИЕ

Чрез свързване с високовибрационни енергийни полета и канализирането на светлинни потоци към определен човек, Пламен създава условия за освобождаване на блокажи, подобряване на енергийният баланс, намаляване на стреса у получателя и здравословното му подобрение.

Енергията, която се канализира чрез Пламен у получателя има силата да се превръща в живителна сила, енергия за работа и успех в човека. Също тя има силата да променя тъканите и структурата на човешкото тяло на макро и микро ниво, така че да се случват благоприятните, нужни за индивида и желани от него промени към благоприятно подобрение на неговото телесно и психическо себеусещане.

Чрез този метод на работа той може да бъде от полза за редица болести и симптоми, които хората получават и на които са жертва. Всеки един сеанс има своята интензивност и продължителност в зависимост от човека, на който се прави и по своята същност – е индивидуално планиран от Пламен, духовните водачи и учители на получаващия, Висшата му същност и спецификата, която самият той, или тя носи.

 

Аура спрейове

Всеки един от нашите спрейове, е ръчно изработен и посредством енергийна трансмисия, всеки един от тях е зареден със конкретни за вида му енергии, които водят до благоприятни промени в енергийното състояние на човека, или пространството в което се ползват. Всички наши спрейове са ръчно изработени, с пречистена, или изворна вода, натурални етерични масла и малко алкохол.

МЪНИЧКО ЛЮБОВ

Спрей за моментите, в които се чувстваме самотни, отхвърлени, неразбрани, отчуждени и ни липсва любов и топлина. Спреят внася в полето на човек енергии на божествена любов, разбиране, грижа, топлина, принадлежност и нежност.
Цена: 30 лв

PARTY: ON

Специално изработен спрей за нуждите на Lost Gipsy Land – но и не само.Спреят внася в полето на човек енергии на лекота, радост, ведрост и безгрижие.
Цена: 30 лв

НЕБЕСНА БЛАГОСЛОВИЯ

Спрей за енергийно пречистване на хора и пространства от тежки и негативни енергии.Повдига вибрациите, помага да се пречистят енергии от чужди хора, тълпи и всякакви неблагоприятни влияния, залепнали временно по нашето поле. Внася просветляващи енергии изпратени от самото божество на Буда.
Цена: 30 лв 

Светилщни кристали

На нашата шатра имате възможност да разгледате автентични високоенергийни български кристали от района на източни Родопи. Минералите са закупени от техните откриватели и собственоръчно почиствани от нас. За разлика от много от минералите, продавани по магазините, тези са 100% истински, български и до скоро пребивавали в майката земя. Te са мощни енергийни инструменти.

Специалното за всички наши екземпляри е, че освен, че са напълно пречистени от всякакви земни негативни програми, са заредени чрез енергийния портал на древнотракийското светилище “Долни главанак”. Това прави вибрацията им още по-специална в духовен план, която се усеща от всеки с по-развита сензитивност.

Цена: 10-150 лв

Пламен Ангелов

Пламен е е сертифициран международен преподавател в метода “Спектралният мост: Техники за пречстване чрез Звездата на душата – фаза 1”. Заедно с това е автор и водещ на YouTube каналa “Медитация и чай”, в който споделя свой опит и знания в сферата на езотериката и метафизиката. Освен това е енергиен терапевт и лечител, развил свой енергиен метод чрез т. нар. “Остарианска енергия”. Чрез него Пламен помага на хора да намерят своя баланс и изцеление.