Пътуване навътре:

Открий силата на медитацията, насочена към сърцето

Медитацията, вековна практика, почитана заради дълбоките си ползи, е врата към неизследваните области на нашия вътрешен свят. Тя е изкуство на мълчанието, наука за вътрешните открития и духовна одисея. В сърцевината на тази древна практика се крие една дълбока тайна – духовното сърце.

Духовното сърце не е просто физически орган, а врата към истинската ни същност, към същността на нашето същество. То е центърът на безусловната любов, състраданието и мира в нас. Чрез медитация, насочена към сърцето, можете да се научите да получавате достъп до този извор на дълбока мъдрост и лечебна енергия.

каня те, да направиш първата стъпка в това трансформиращо пътуване. За да те приветствам, предлагам безплатна ръководена медитация – подарък от моето сърце за твоето.

готов ли си да се отправиш на пътешествие към себепознание, вътрешен мир и духовно пробуждане?
Влез в своето светилище на сърцето и позволеи на трансформацията да започне.

7

Пламен Ангелов

Пламен е е сертифициран международен преподавател в метода “Спектралният мост: Техники за пречстване чрез Звездата на душата – фаза 1”. Заедно с това е автор и водещ на YouTube каналa “Медитация и чай”, в който споделя свой опит и знания в сферата на езотериката и метафизиката. Освен това е енергиен терапевт и лечител, развил свой енергиен метод чрез т. нар. “Остарианска енергия”. Чрез него Пламен помага на хора да намерят своя баланс и изцеление.